MistGameJam025x

Health Game Jam 27-29.4.2018

Paikka: Kuopion klassillinen lukio
Ilmoittautuminen tästä

In English: here

Game Jameilla sekoitetaan sopivassa suhteessa teknologiaa, terveyden ammattilaisia, pelinkehittäjiä, graafikoita ja muusikkoja sekä siellä neuvotaan ja tuetaan kaikkia pelinkehityksestä kiinnostuneita. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet eikä aikaisempaa osaamista vaadita. Sen sijaan mukaan tarvitaan iloista ja inspiroivaa asennetta.

Game Jam –viikonlopun tavoitteena on keksiä uusia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä pelejä ja sovelluksia tai vain opetella uusia taitoja rennossa ympäristössä. Pelinkehittäjät harrastelijoista ammattilaisiin pyrkivät luomaan tiimeissä pelin alusta loppuun 48 tunnin aikana.

Jos pelien tekeminen on jo tuttua puuhaa, lisää haastetta saa yhdistämällä peliin tarjolla olevaa teknologiaa eMotion Faros (lihasmittaus), mBody (lihaksia mittaavat housut), LeapMotion (liikesensori), Myo-armband, Exerium-pelituoli, FitBit aktiivisuusranneke, Kinect 2 –sensori, Beddit unisensori, Hololens, VR-laseja ym.

Yhteistyössä mukana #FinEduVr, GLOVR ja Robot Dance sekä Design Week Kuopio.

Samaan aikaan Klassikalla mielenkiintoinen tilaisuus:  https://klassikka.onedu.fi/web/tapahtuma/drone-2018-dronesuomi/

Paikalla myös RobotDance hankkeen kautta osaajia ja koulutusta LEGO MINDSTORM Education EV3 sarjaan. https://klassikka.onedu.fi/web/robotdance/

Kuvahaun tulos haulle kuopion klassillinen lukioEUVipuvoimaaEU

Toiminta on nostanut terveyspelaamisen näkyvyyttä ratkaisevalla tavalla valtakunnallisella tasolla.
Games for Health Finland on luonut Suomeen terveyspelaamisen liiketoimintamahdollisuuden.
EU
VipuvoimaaEU
Pohjois Savon liitto